A mai bejegyzésünkben megpróbálunk megtanulni egy új buszt hozzáadni a játékhoz. Kezdésnek töltsünk le egyet például az alábbi weboldalak valamelyikéről:


A járművet majdnem minden esetben egy .rar, vagy .zip, esetleg egy .7z kiterjesztésű fájlként kapjuk meg. Ha beszereztünk egy buszt, akkor nyissuk meg a letöltött állományt és nézzünk benne szét egy kicsit.

A mappák struktúrája minden esetben így néz ki:

  • Model
  • Script
  • Sound
  • Texture

Ezek a mappák nélkülözhetetlenek egy jármű megfelelő működéséhez, de persze megeshet, hogy ezeken kívül további mappákat is kapunk a buszhoz. Fontos, hogy ezen mappákat egy főmappán belül találjuk, amely többnyire a busz nevét viseli, viszont a busz gyökérkönyvtárán kívül találkozhatunk még a letöltött archívumban esetenként Fonts mappával, vagy további mappákkal.
Ha csak a busz gyükérkönyvtára van megadva nekünk, akkor jelöljük ki, és húzzuk bele a játék Vehicles mappájába.

Ennyi lett volna? Hol van az átverés? A jó hír, hogy nincs átverés, a járművek telepítése általában csak egy egyszerű fájlmásolást jelent, semmi többet, és csak arra kell figyelni, hogy minden mappát a játék gyökérkönyvtárában található azonos nevű mappába másoljunk át. Ha átmásoltuk a fájlokat a megfelelő helyekre, akkor elindíthatjuk a játékot és a buszválasztóban kiválaszthatjuk, majd pedig lehelyezhetjük azt.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.