Ha úgy döntöttünk, hogy belefognánk a tartalomkészítéshez a LOTUS-simulator alá, fontos, hogy tisztában legyünk olyan alapismeretekkel, mint a LOTUS által használt fájlkiterjesztések, a ContentTool vagy a MapEditor. A mai bejegyzésben ezekkel fogunk megismerkedni.


Mi az a LOTUS-Simulator?

A LOTUS-Simulator egy villamos és autóbusz szimulátor egy játékban. Vezetheted őket, felépítheted őket vagy megteremtheted a világot köréjük.

A játék beszerzésének módjai

Kezdetnek szerezzük be a szoftvert a Steam-ről. A játékot két módon vásárolhatjuk meg, megvehetjük a szimulátort plusz az autóbuszos modult, illetve a szimulátort plusz a villamosos modult. Jelenleg elérhető a Steam kínálatában egyfajta bundle, amelyben a kettőt -némi árengedménnyel- egyszerre vehetjük meg.


Kiegészítő alkalmazások a játékhoz

Az alapjátékhoz minden esetben tartozik két alkalmazás, a ContentTool valamint a MapEditor. Ezek a játék mellé telepíthetőek, szintén a Steam-en belül. Ha tehát installáltuk a játékot, a Steam alkalmazásban válasszuk ki a játékok és kellékek opciókat és keressük ki a listában a ContentTool-t és a MapEditort.

Ha ezzel megvagyunk, már elindíthatjuk és elkezdhetjük használni őket.

A következő bejegyzésünkben a fájlok konvertálásával, illetve a ContentTool eszközzel fogunk megismerkedni.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.